U organizaciji LU Orlov Kuk održana 3. lovačka večer

U organizaciji Lovačke udruge Orlov kuk iz Tomislavgrada, u svadbenome salonu Lovre u Bukovici, sinoć je održana 3. lovačka večer.

Prepuna dvorana, odlična organizacija i fenomenalna atmosfera, riječi su kojima bi ukratko mogli opisati ovu večer na kojoj se, prema riječima organizatora, okupilo oko 450 uzvanika

Na samome početku večeri nazočne je pozdravio dr. sc. Mate Buntić, predsjednik LU Orlov kuk, koji se zahvalio svima na dolasku ali i sponzorima koji su pomogli u organizaciji jedne ove lovačke večeri koja iz godine u godinu okuplja sve više uzvanika.

Okupljenima su se prigodno obratili općinski načelnik Ivan Vukadin,  te u ime  Lovačkoga saveza Herceg-Bosne predsjednik Skupštine Ilija Vrljić i tajnik Vlado Bošnjak, kao i Mirko Čolak, tajnik Kinološkoga saveza Herceg-Bosne.

Okupljenima se obratio i fra Jozo Radoš Đoka, župnik u Rošku Polju, koji se potom pomolio prije same večere.

Za odlično raspoloženje i ove su se godine pobrinuli dečki iz Tamburaškoga sastava Zlatne strune iz Širokoga Brijega i poznati voditelj i novinar Radio Splita Denis Šabić.

Nastupile su i članice HKUD Crvenice, koje su ujedno prodavale i kupone za bogatu tombolu od 90 vrijednih nagrada, između kojih je najviše zanimanja privuklo sedam lovačkih pušaka.

Nakon njih, nastupili su i guslari Jozo Radoš Marić iz Seonice i i Tomislav Kovač Strukić iz Posušja.

Završetkom nagradne tombole nastavljeno je slavlje uz pjesmu i odlično raspoloženje, uostalom kakvo je bilo od samoga početka večeri.

Organizatorima čestitamo na odličnoj organizaciji cijeloga događaja.

Tekst i foto: mandino-selo.com